Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Vispotje met paprika

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 rode paprika
4 eetl zonnebloemolie
1 eetl tomatenpuree
2 theel kerriepoeder
150 gr tilapia
150 gr zalmforelfilet
200 gr Noorse garnalen
150 gr gekookte mosselen
peper en zout
2 dl kookroom of crème fraîche
3 dl witte wijn
1 eetl gehakte dille
(vers of diepvries)

Bereiden

Pel en snipper de ui. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes.
Verhit de olie, voeg de ui en paprika toe en roerbak deze 5 minuten. Roer tomatenpuree en kerriepoeder erdoor.
Snijd de tilapia en de zalmforelfilet in repen of blokjes van 2 cm. Voeg deze met de witte wijn toe en kook zachtjes 10 minuten.
Schep de garnalen en mosselen erdoor.
Meng de kookroom door de vispot en breng alles op smaak met peper en zout.
Bestrooi het gerecht met dille. Het vispotje kan worden geserveerd met brood of pasta.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kabeljauwschotel
Kabeljauw met kruidenboter
Mosselen met chorizo
Sprotjes met aardappel en gefrituurde schorseneren
Zeevruchtenrisotto

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes